Dizajn UDEN-S ploča za grijanje

Spoj ekonomičnog grijanja i umjetničkih djela

Dizajn grijaćih ploča - nije samo izvor grijanja, već i iznimno zanimljivih dekorativnih elemenata u prostoriji, što osigurava da pojedinačni prostor može biti svjetliji i izraženiji. Ako ih kombiniramo zajedno, lako možemo postići željeni naglasak bojama.

Svaka oslikana IR ploča je autorski ručni rad . Trenutno u katalogu ima oko 180 različitih modela u više od 100 boja i nijansi. Opseg se stalno širi. U katalogu je ponuđeno mnogo uzoraka boja i motiva. Uz pomoć naših dizajnera možete razviti „jedinstveni” dizajn naše IR ploče. Na ploču je moguće postaviti slike koje želite, omiljenu sliku, dizajn, logo tvrtke, itd.

Dizajnirane IR ploče mogu se vrlo lijepo upotrijebiti u dječjim i spavaćim sobama, kupaonicama, hotelskim predvorjima, uredima, trgovinama i svim ostalim prostorijama, čime se stvara poseban ambijent u prostoru.

Željeni model IR panela možete odabrati u našem katalogu.

Ukoliko vam se sviđa neka dizajnerska ploča koju biste željeli vidjeti u drugim kombinacijama boja, možete odabrati jednu od prikazanih u katalogu . Cijeli spektar boja prikazan je u katalogu RAL Classic.

Kliknite na sliku da pogledate i ostale.

Sve naše proizvode možete vidjeti u KATALOGU. Pogledajte informativni CJENIK ovdje.